Poznaj nasze nowe propozycje

WYBRANE NOWOŚCI Z MENU

osusume

TOKUBETSU

Tokubetsu to pierwsza z propozycji z kolekcji THE BEST OF MIZU. Tokubetsu to propozycja dla osób, które lubią orzeźwiające smaki i po posiłku lubią czuć się wyjątkowo lekko. Co się na nią składa?

URAMAKI TUŃCZYK W MARYNACIE 
awocado, ogórek, majonez, szczypior
ŁOSOŚ
liczi, orzechy, syrop imbirowy
OŚMIORNICA
kizami, por, ogórek, awokado

tokubetsu

OSUSUME

Przedstawiamy Osusume. Niekonwencjonalne składniki i połączenia to to, co z całą pewnością charakteryzuje tę kolekcję. Znajdują się w niej między innymi  aromatyczna wołowina, smażone krewetki, sok yuzu i pasta orzechowa.
Koniecznie spróbujcie!

SERIOLA
shiso, awokado, majonez, por, sok yuzu
GYUNIKU URAMAKI
Wołowina, parmezan, awokado, por, majonez
KREWETKI NA MAŚLE
pasta orzechowa, mango, migdały, serek

Hoishi

HOSHI

Hoshi to najbogatsza kolekcja z THE BEST OF MIZU. Znajdziecie w niej ulubione futomaki naszych gości. Ta kolekcja to intensywne, miejscami pikantne smaki, choć i osoby, które lubią łagodne smaki znajdą to coś dla siebie.

SMAŻONE RYBY
awokado, por, chili, imbir, majonez
SMAŻONE KREWETKI
awokado, por, majonez
DRAGON
węgorz, krewetka w tempurze, majonez, por
SHOGUN
tuńczyk, serek, jalapeno w tempurze, majonez,serek, por
TATAR
łosoś
OŚMIORNICA SMAŻONA NA MAŚLE
awokado, ogórek, por, majonez

Tara No Misoyaki

TARA NO MISOYAKI

To wyjątkowe lekkie danie  z dorsza marynowanego w miso, podawane z MIZU TAPAS

KAISEN OOZARA

KAISEN OOZARA

Miłośnicy owoców morza pokochają tę pozycję w naszym menu. Przegrzebki, krewetki i kalmar otoczone aromatycznym sosem ze świeżych pomidorów podawane z wypiekaną u nas bułeczką bao

Choco matcha

CHOCO MATCHA

W Mizu kochamy desery, dlatego nie mogło w nowych propozycjach zabraknąć czegoś słodkiego. Choco Matcha to wyjątkowy deser, który jest połączeniem klasycznego hot chocolate lava cake i smaku matcha. 

MIZU TAPAS

Ostatnią nowością w odświeżonym menu Mizu są tapas w 4 wersjach podawane do niektórych pozycji z naszego menu.

  • edamame z tofu i yuzu
  • chutney z gruszki
  • kapusta marynowana
  • popcorn togarashi